4 Sunde salatdressing Options

Hvis du ikke bruger en sund salat dressing, kan din salat indeholde så meget fedt og kalorier som en bacon cheeseburger. Mayonnaise-baserede salatdressinger kan kvæle dit vægttab indsats med tomme kalorier og mættet fedt. Blot to spiseskefulde den gennemsnitlige Ranch eller Thousand Island dressing indeholder ca. 14 gram fedt, og 5 af disse gram er mættet fedt. Mættet fedt er kendt for at forårsage fedme og hjertesygdomme. Du kan stadig få en stor vinsmagning salat, er også nærende. Her er 4 sunde salat dressing indstillinger, der ikke vil ødelægge din kost.

1. olie og eddike

Olie og eddike er en nem og sund salatdressing mulighed. Prøv at bruge mere eddike end olie. Den bedste kombination er normalt en balsamisk eddike og olivenolie. Balsamico eddike er flavorful og olivenolie har enorme sundhedsmæssige fordele, når de anvendes i moderate mængder. Olivenolie kan sænke dit LDL (dårlig kolesterol), som vil gøre dit hjerte sundere. Olivenolie er også sundt for din hud og hår. Målet for to spiseskefulde olivenolie på din salat. Brug så meget eddike som du vil.

2. Yoghurt-Baseret Salad Dressing

Det lyder måske mærkeligt, men du kan bruge almindelig yoghurt som en salatdressing base. Brug af yoghurt i stedet for mayonnaise som en base for din salat dressing er et sundt alternativ til traditionelle salatdressinger. Prøv at blande almindelig yoghurt med Dijon sennep og koriander eller purløg. Du vil stadig få det cremet konsistens, men uden alle de mættet fedt. For en endnu sundere salatdressing, bruge fedtfri eller fedtfattig yoghurt naturel.

3. hytteost og dild

Hytteost og dild er en flavorful og sund salat dressing kombination. Bland 1/2 kop til ¾ kop hytteost og friskhakket dild. Tilsæt salt og peber. Forsøge at finde en fedtfattig hytteost med mindre end fem gram fedt per portion. Cottage ost er en god kilde til calcium og protein. Det vil hjælpe dig til at føle fuld og tilfreds.

4. avocado salat Dressing

Vær ikke bange for fedt i avocado. Lidt af flerumættet fedt, vil ikke ødelægge din kost. I virkeligheden, når du spiser "gode fedt", såsom den flerumættet fedt findes i avocado, vil du være mindre tilbøjelige til at binge senere. Moderate mængder af umættede fedtstoffer er godt for dit hjerte og hud. Avocadoer også smager godt. For at gøre denne sunde salat dressing option, bland det "kød" af en eller to avocadoer med knust hvidløg, citronsaft, og havsalt.

At finde en sund salat dressing option, der stadig smager godt kan være svært. Den førnævnte salatdressing muligheder smager godt. For mere sort, tilføje dine egne variationer på de foreslåede urter. Efter at have prøvet et par af disse sunde salat dressing indstillinger, vil du ikke engang glip Ranch dressing. Med enhver salatdressing, i stedet for at hælde det på din salat, så prøv at dyppe din gaffel i dressing og derefter at tage en bid af salat. Denne måde kan du spare endnu mere fedt og kalorier.