4 skridt til at forhindre Gym Skader

Skade er en beskidt forbandelse ord i ordbogen for fitness fagfolk. Det bør være en forbandelse krukke ord for dig også. Skader er tilbageslag og hindringer for dine mål, de begrænser eller deaktivere din evne til at arbejde ud og nogle gange endda gøre normale dagligdags ting som gåtur. Alt for ofte opstår skader i gymnastiksalen. Men også alt for ofte, kan vi forhindre nogle af disse skader fra selv forekommende, eller - hvis du har dårlig held - fra re-forekommende. Her er trin, du kan tage lige nu til bedre at forberede dig selv og hjælpe med at forhindre skader fra at udøve.

4 skridt til at forhindre Gym Skader

1. Undgå overtræning

Hvis skader er beskidte ord, så overtræning er "eff-dash-dash-dash". Overtræning er det første skridt på den smertefulde vej til skade. Overtræning opstår, når alt for meget stress er sat på muskel- og skelet-systemer. Når dette sker gentagne gange (som i uddannelse til en maraton eller gå på løbebåndet hverdag), bliver stress for meget og så muskler og knogler bliver svage led i kroppens "kinetic chain." Så det nagende smerte i din ankel ikke bare "ske" en dag på gym ... chancerne er du har været overtræning i nogen tid, og nu resultatet er en bum ankel.

2. God Form, Jack

En af de mest almindelige syndere af skader, der stammer fra overtræning er udviklingen af ​​dårlig form. Uanset om du er en runner, hvis kropsholdning har slacked eller du kan være diset på de finere punkter i vægtløftning teknik, dårlig form, er en måde at sikkert lægge for meget stress på muskler og knogler, og dette kan føre til endnu mere alvorlig skade end lidt muskelømhed.

Dårlig form eller teknik sætter stress på de forkerte dele af musklen, eller gør musklen arbejde på en måde, det ikke kan formodes at. Bad formular kan også forekomme i form af forkert bevægelse. Tilføj en forkert bevægelse på en måde en muskel er ikke meningen at arbejde, og nu kan vi få muskel tårer og længere skade afspadsering. Ryd op din form og teknik og hjælpe ophold i gymnastiksalen og ud af lægens.

3. Lyt til din krop

Den eneste person, der ved, hvor meget din krop kan tage, er dig. Og vores kroppe elsker at fortælle os ting. Min lever kan lide at tale efter en hård nat ud. Og dine muskler vil tale til dig, når de er såre. Når du føler en skade er opstået eller er tale om, ikke "hårde" det ud. Dette kan bare skabe flere skader eller sammensatte den, du allerede har. Tag lidt fri fra arbejde den pågældende muskel gruppe. Dette kan bidrage til at afhjælpe skaden cyklus. Brug din sunde fornuft: lad den hvile, is ømme muskler (ligesom skinnebenssmerter), komprimere muskulære skader (tænke som en ankel wrap) og holde din skade forhøjet.

4. Kontakt en Pro

Du er ikke en læge. Under alle scenario, hvor en skade opstår, skal du sørge for at konsultere en ortopædisk fagmand, der præcist kan diagnosticere din skade og få dig tilbage til din normale rutine på ingen tid.