4 Fodbold styrketræning øvelser til at opbygge muskler

Fodbold styrketræning er afgørende for atleter at forberede dem på en anstrengende 90 minutter kamp. Dette fysisk krævende sport kræver mange fysiske attributter, herunder muskelstyrke. At nå muskelstyrke kan opnås gennem en række styrketræning øvelser, der involverer at opbygge lean muskelmasse. Der er en række af fodbold styrketræning øvelser, der kan gøres for at opbygge muskler.

Squats

Hugsiddende er den mest kendte øvelse til opbygning ben muskler. Denne øvelse er en fast del af en fodboldspiller arbejde-out rutine, da det holder deres benmuskler stærk og kraftfuld. Begynd med at stå med fødderne skulder bredde fra hinanden. Mens du holder ryggen lige og balderne stikning, langsomt sænke din krop, indtil dine knæ er i en 90 graders vinkel. Langsomt hæve din krop, indtil du er tilbage i udgangspositionen. Prøv at gøre omkring tre sæt af 10 reps for at få maksimale resultater.

Squats kan også ske et ben ad gangen for en endnu større, mere intens work-out. For at udføre disse, holde det ene ben ud foran dig og samtidig sænke din krop. Hold på et objekt for støtte og balance, såsom en stol eller et bord. Alternative ben, og prøv at udføre omkring tre sæt af 10 reps på hvert ben.

Sprints

Sprint kan antages af mange for at være strengt en cardio øvelse, men det har også muskeltræning kapaciteter. Sprint engagerer de hurtige ryk muskelfibre i quads og hamstrings. To dage med sprint om ugen bør bidrage til at øge muskelmasse i benene. Dette kan gøres på et spor, i en park, eller endda på et løbebånd.

På et spor, sprint mellem 30 til 50 meter så hurtigt som muligt, så jog let for en anden 50 fod. Fortsæt denne cyklus omkring fem til ti gange. Hver gang du udfører denne rutine, bør du være i stand til at øge din sprint længde, mens du holder din løbetur samme længde. Vær sikker på at tilstrækkeligt varme op og strække før de indleder denne øvelse for at minimere trække din forstrækning muskler.

Op ad bakke Kører

Løb op ad bakke tager på et nyt niveau af sprint. Det er en meget kraftig og udmattende motion, der giver resultater. Fodboldspillere engagere normalt i bakkespurter som en del af deres uddannelse regime på grund af, hvor effektiv denne øvelse er at opbygge ben muskler og styrke.

Find en bakke, der tager mindst et par sekunder for at køre op. Sprint op til toppen så hurtigt som du kan, så let jog ned igen. Uden at stoppe i bunden af ​​bakken, skal du gentage dette op ad bakke sprint. Fortsæt denne cyklus omkring 5 til 10 gange for at få den fulde effekt af spurterne.

Power Jumps

Eksplosive byger af magt hoppe har vidunderlige virkninger på musklerne i benene. Disse power spring udvikle magt og muskler i alle muskler i benene, herunder quadriceps, hamstrings og kalve. Det centrale er at gøre dem hurtigt, med en masse strøm, og at få så meget højde som muligt.

For at udføre disse hopper korrekt og effektivt, begynde ved at stå med fødderne skulder bredde fra hinanden. Komme ind i en semi squat position, og med al din magt, hoppe lodret så højt som du kan. Som du hoppe i luften, køre dine knæ til brystet for at få endnu mere ud af øvelsen. Har omkring fem sæt af 20 spring for at maksimere muskel bygning.