4 Fitness Tips til en tyndere talje

Masser af kvinder drømmer om at have en tynd talje, men dom't vide, hvordan man opnår dette. I dag vil vi fortælle dig om fitness hemmeligheder for en tyndere talje.

4 Fitness Tips til en tyndere talje

1. Forsøg ikke at fjerne fedt fra siden abs

Alligevel vil du ikke slippe af med det kun der. Du er nødt til at tabe grundigt, hvis du ønsker en tyndere talje. Muskel træning på specifikke områder ikke fører til fedtforbrænding på disse områder.

2. Du må ikke udøve de obliques!

Dette er den mest almindelige fejl! Mange piger, der går til gymnastik, start håndvægt side bøjninger tænker, at det vil bidrage til at gøre deres talje tyndere. , Fedt har dog forsvinde, det gør kun de obliques vokse. Så - ikke udøver obliques OVERHOVEDET! Dette gør ikke din figur slankere og fjerner ikke fedt fra siderne.

3. Træn din ryg

Den bredere ryggen, den tyndere din talje ser. Der er ingen grund til at grine. Træn din latissimus dorsi. I en piges krop, vil de ikke bliver for store. Og du vil ikke blive til en gorilla. Imidlertid vil taljen ser slankere.

4. Træn dine balder

Princippet er det samme som med ryggen.

Af den måde, behøver professionelle bodybuildere ikke træne obliques og gøre lidt abs. Efter alt, abs er også en muskel, og dens vægge har vis tykkelse. Hvis du over-udøver det, kan det føre til fortykkelse og visuelt øge maven. Og du behøver ikke virkelig har brug for det.

Det betyder ikke, at du ikke skal gøre abs overhovedet. 2-3 sæt motion om ugen er nok. En yderligere stigning belastning bliver bare spild af tid og energi.

I almindelighed, som du ser, for at gøre din talje så tynd som muligt, skal du slippe af med fedt uden at udøve obliques. Du bør dog aktivt træne de nærliggende dele af kroppen.