3 Strækker Tips til løbere på løbsdagen

Hvis du har forberedt dig på løbsdagen og har ikke besluttet at medtage strække før din race i din plan, så er det en alvorlig fejltagelse. Strækker gør dig mere smidig og forbereder musklerne til den forestående øvelse-i dette tilfælde, race dag-at du udsætter din krop til. For den bedre del af de sidste 30 år eller så, strække den slags kaldes statisk eller gradvis strækning har været den mest populære. Det er her, du antager en gradvis og langsom strækning og derefter holde stillingen i op til 30 sekunder. Nogle af disse typer af strækninger er næsten instinktiv i, at du ikke engang virkelig nødt til at tænke for meget om dem. Her er 3 strækker tips til løbere på løbsdagen.

1. Stretch Konservativt

Strækker konservativt betyder to ting: en, som du ikke tvinge eller presse dig selv, før løbsdagen mens stretching og to, at du ikke prøver at strække så meget som folk, der er mere fleksible end dig. Den ideelle måde at strække er at påtage sig den korrekte strækker position, så hold det i op til 30 sekunder. Det vigtige ting at huske, mens du gør denne strækning før din race er ikke at strække til det punkt, hvor du er såre dig selv. Nogle mild eller moderat spænding under dit strækning er fint, selv naturlig, men hvis du giver dig selv smerte under dit strækning, skal du lette fra. Nogle gange vil du presse dig selv til at strække længere end din kropslige begrænsninger, fordi du ser andre omkring dig er i stand til at strække længere end dig. Dette kan have at gøre med dem blot er naturligt mere fleksibel end dig, så du skal ikke sved det, og ikke overdrive det.

2. Ophold Afslappet

Afslapning, mens stretching er en nøglekomponent til ikke kun at udføre dine strækninger i den rigtige måde, men også til at sikre, at du ikke skader dig selv unødigt. En stor del af og den bedste måde at sikre opholder afslappet, er at se din vejrtrækning, mere specifikt, og sørg for, at din vejrtrækning er regelmæssige. Du ønsker at trække vejret, mens du strækker i en normal, rolig og afslappet måde; nogle mennesker rent faktisk holde vejret, når strækning, som er skadeligt. Holde vejret betyder, at du er anspændt og understreger ud, og det nederlag hele formålet med stretching, som er at slappe af dine muskler og forberede dem til det kommende race, du vil køre.

3. Aldrig Cold-Stretch

Cold strækning begynder en strækning rutine, når du ikke har varmet op dine muskler. Du ønsker ikke at gøre det på alle, fordi risikoen for at trække og rive dine muskler øger denne måde. I stedet bør du gøre en hurtig opvarmning til omkring 5 til 10 minutter, der består af lys løb eller jogging. Så efter at have taget en 5 minutters pause kan du starte dig ind din rigtige, pre-race stretching rutine.