3 skatkamre for Bryllup Tilbehør

3 skatkamre for Bryllup Tilbehør
Du har den kjole, men nu er det tid til at accessorize. Spring brude butikker, medmindre du ønsker at tilbringe big bucks. Drej til disse tre skatkamre for at finde alle de tilbehør, du har brug for at tilføje gnistre og glans til din kjole.

Forsendelsen og Antikke Butikker

Brugte butikker er en skattekiste af juveler, perler og sten smykker. Du kan finde unikke stykker, som du sandsynligvis ikke vil finde andre steder. Generelt smykker er en brøkdel af de omkostninger, som brude butikker og saloner opkræve for helt nye stykker af kostume smykker og tilbehør. Sending og antikvitetsforretninger også bære punge, hatte, slør og sko-alle er muligheder, du har brug for at fuldføre din bryllupsdag look.

Smykker Box

Rode rundt i de smykker kasser med dine venner og familiemedlemmer. Ikke alene kan du finde et smykke, du gerne vil have på din store dag, men det kan også opfylde din "noget lånt" krav. Gå gennem deres skabe til dine andre tilbehør valg. Man kunne endda have deres gamle bryllup slør, der passer perfekt med din nye kjole og sparer dig hundredvis af dollars og besværet med at købe en ny.

Tilbehør Stores

Gennemgå lokale tilbehør butikker, såsom Claires, charmerende Charlies eller Icing. Da disse butikker er specialiserede i kostume smykker og tilbehør, kan du finde alt hvad du behøver fra øreringe, ringe, armbånd og halskæder til hår blomster og punge. Mange af disse butikker er arrangeret efter farve, så du kan gå direkte til den del af den farve, du søger, og finde mange muligheder for dit pynt.

Grave for at finde

Du er ikke tilbøjelige til at have en berømt designer tilgang du at bede dig om at bære en af ​​deres brikker, så du er nødt til at være kreative. Brug en eller flere af disse muligheder for at finde nogen, og alle de tilbehør, du har brug for at fuldføre din bryllupsdag garderobe. Af den måde, kan det spare dig en formue.