3 Saucer gør du Fat

Rigtig mange mennesker bruger disse saucer næsten dagligt. I mellemtiden, ernæringseksperter advarer om, at deres regelmæssige tilstedeværelse på pladen, selv i mængden af ​​et eller to skeer, kan resultere i metaboliske forstyrrelser i kroppen, som vil straks øge kropsvægten.

3 Saucer gør du Fat

Mayonnaise

Nogle læger mener, at mayonnaise er den første anstifter af overvægt, der er forbundet med problemer som diabetes, reproduktive system sygdom, slagtilfælde og hjerteanfald.

Mange mennesker ikke accepterer lægernes advarsel om, at mayonnaise er direkte relateret til de betingelser, der fører til slagtilfælde og hjerteanfald. Mayonnaise og saucer baseret på den indeholde de farligste former for fede forbindelser - transfedtsyrer fremkommet ved forarbejdning af vegetabilske olier. Det er disse fedtstoffer, der forårsager dannelsen af ​​dødbringende farlige plaques i arterierne, der fører til hjerteanfald og cerebrale slagtilfælde.

Desuden mayonnaise indeholder ofte sukker, hvilket øger dens indhold allerede betydelige kalorieindhold.

Ketchup

Ketchup har en høj koncentration af majssirup og fructose, hvilket gør det til en af ​​de sødeste saucer. En spiseskefuld af ketchup indeholder fire gram sukker -slightly mindre end i koks. Selv når etiketten siger "sukker-fri" eller "økologisk ketchup" sauce er stadig sød, fordi den indeholder sukker analoger snarere end rent sukker.

Sojasovs

Sojasauce er mættet med salt; det er nummer et produkt i form af øget blodtryk og bidrage til hypertension. Faktum er, at salt fører til væskeophobning i blodkar - som et resultat, der er mere blod, og presset på karvæggene øges. I en kritisk tilstand, kan de bare briste.

Den anden fare for saltindtag er overvægtige. Salt kan forsinke væsken ikke kun i blodkarrene, men også i væv, hvilket gør dem svulme. Hvis du ønsker at blive slankere, glem alt om sojasovs (samt mayonnaise og ketchup), og minimere brugen af ​​salt i almindelighed.