3 helt nye fitness-programmer Du skulle prøve

Har du nogensinde bliver træt af at gøre det samme gamle workout hver dag, som du har gjort i måneder eller endda år? Hvis du ligesom mig, har du sandsynligvis ønsker at ændre tingene op og gøre noget andet. Hvorfor ikke prøve en af ​​følgende fitness-programmer, der er blevet utroligt populære i det sidste år?

1. Fusion

Fusion klasser dybest set kombinere to eller flere former for motion i en træning. Du har fået sjove klingende navne for træning som "Piloxing" - en kombination af Pilates og boksning - eller Yogalates - en kombination af yoga og pilates - eller Paddleboard Yoga - gør yoga på en sø på en paddleboard (huh ?).

Disse Fusion klasser kan faktisk være ganske interessant, og du vil opdage, at de kan arbejde din krop på måder, ingen regelmæssig træning kan. Eftersom klasser sikring af to eller flere forskellige former for motion, kan du træne din krop på en helt ny måde. Sig farvel til kedsomhed!

3 helt nye fitness-programmer Du skulle prøve

2. Dans

Siden 80'erne har dans til motion været en tendens, der ikke går væk. Mange berømte dansere og performere har udgivet deres egen dans videoer, som faktisk har været ganske underholdende for dem, der ønskede en unik form for cardio.

Her er et par videoer til at prøve:

Ballet Barre: Tænk Yoga og Pilates blandet med ballet dans træning. Det er vidunderligt for dine ben og cardio!

Wii Zumba: Ønsker du at få din træning, samtidig med at det et spil? Dette spil til Nintendo Wii kan gøres i din stue.

Bellydance Core Fitness: Ønsker du at få en stor kerne træning og lære en ny færdighed?

Doonya Bollywood: Har du lyst til en indisk dans stjerne og lære nogle søde bevæger sig i denne høje effekt dans træning!

YouTube er også fyldt med dans videoer i alle genrer, og du kan lære dig selv, hvordan du Crump, hip hop, salsa dans, break dance, og så meget mere!

3. Boot Camp

Boot camps begyndt at blive populært for et par år siden, men de har virkelig voldsomt til fremtrædende plads i 2012 og 2013. Der er boot camps i næsten hver by rundt om i landet, og lokale kan træne i den store udendørs - snarere end sveden det kun i den lokale gym.

Disse øvelser kan involvere stort set alle typer af styrketræning, konditionstræning, udholdenhedstræning og udholdenhed træning på planeten, og de er fremragende for dem, der ønsker en koncentreret træning til at målrette specifikke problem zoner i deres kondition. CrossFit er blevet en af ​​de mest populære af boot camps, men der er mange forskellige typer, du kan finde på DVD på din gym og i din by.

Disse er blot nogle af de ting at overveje, hvis du ønsker at give din træning nogle sort. Være sikker på, forandring er ikke kun godt for dit sind, men det er godt for din krop. Kedsomhed fører til apati, hvilket fører til at udskyde din træning. Jo mere du ændre tingene op, jo mere vil du nyde din træning.

3 helt nye fitness-programmer Du skulle prøve

3 Yoga dvd'er for den travle kvinde