3 Grundlæggende Circuit Machine gange

En grundlæggende kredsløb maskine træning er en fantastisk måde at udøve flere muskelgrupper over en kort periode. Disse maskiner tilbyder en række forskellige måder at udvikle styrke, udholdenhed, og tone muskler. Følgende træning planer fat på disse tre områder og specifikke niveauer af fitness. Disse øvelser understreger sort, som er nøglen til at holde intensiteten og entusiasme. Generelt bør hver øvelse udføres 8-12 gange i et sæt af 3.

Styrke træning

Denne træning vil være centreret omkring opbygge muskler og magt. Det sted at starte er med din overkrop. Den indledende punkt bør være brystet. Start med bænkpres og derefter gå videre til biceps med thebicep curl maskine. Skuldre er den næste store muskel gruppe, og skulderen presse er den bedste maskine. Og til top det du kan gøre tricep push-down og lat pull-down. Gør nogle abdominal crunches på ab cruncher er en fantastisk måde at afslutte træning af overkroppen. Den nederste del af kroppen er lige så afgørende som den øvre til at opbygge styrke og kraft. Den benpres er det første sted at starte, fordi det virker den største muskel i benene karafler. Kalven skal være næste og en kalv maskine er perfekt. Bagsiden af ​​benet kan blive overset, så en Bencurl maskine kan opbygge dette område. Afslut denne del af træningen med nogle ben udvidelser.

Endurance Workout

Denne træning vil udvikle udholdenhed og energi. Efter en 30 til 60 minutter aerob session på elliptiske eller cykel, bør du bevæge sig i en hurtig og kontinuerlig måde gennem et sæt af øvelser, der lægger vægt på aerobe side af styrke bygning. Hold din krop gætte, så bland det op. Start med nogle ben presser og derefter gå videre til bicep krøller. Nøglen er at holde den energi niveau op.

Toning Workout

Denne træning svarer til styrken bygning, men det vil fremhæve toning snarere end masse bygning. Den væsentligste forskel er antallet af gentagelser vil være højere, og vægtmængden vil være lavere. En tonet krop er slank og stram. Så hver muskel gruppe skal være ordentligt gennemarbejdet ikke til udmattelse, men i stedet gøre et sæt af hver maskine op til 15 gange. Bland det op her. Koncentrer dig om at isolere den muskel, der arbejdes med. Hvert tredje øvelser gå til ab cruncher og gøre et sæt af 15 crunches. Den måde at afslutte denne træning er med en løbetur på løbebånd eller en session på elliptiske maskine.

Circuit maskiner tilbyder sort, så kedsomhed bør ikke være et problem. De er nemme at bruge og sikker, hvis udført korrekt. Husk at fuldt ud at forstå, hvad du ønsker fra din træning. Og vær ikke bange for at blande det op. Prøv at kombinere træning, så du kan opbygge en komplet, i-form krop.