3 grunde Nordic Walking kan hjælpe dig tabe sig

Stavgang blev oprindeligt kaldt ski gå, og dette kan have haft noget at gøre med det faktum, at denne fysiske aktivitet indebærer brug af poler, der ligner skistave, mens du går. Udøvelsen af ​​stavgang stammede fra lavsæsonen aktivitet, der skulle træne skiløbere, som kaldes ski walking.

Ski gå selv var allerede eksisteret i årtier som et middel til langrendsløbere at træne på det tørre land i løbet af lavsæsonen. Opmærksomme ski trænere konstateret en sammenhæng mellem sejre langrendsløbere, der gjorde det tørre uddannelse jord i løbet af sommeren, og den praksis, ski gå. Stavgang er blevet etableret som konditionering din kerne og overkrop, hvilket gør det ligner nordisk skiløb. Her er de der grunde stavgang kan hjælpe dig med at tabe.

1. Flere kalorier forbrændt

Den første grund, at stavgang er så effektiv til at hjælpe dig med at tabe er på grund af, hvor intens den er som en fysisk aktivitet. Brugen af ​​polerne i stavgang pres dig at bruge flere muskler, som har en effekt på at brænde kalorier i et hurtigere tempo end blot almindelige walking. Skønheden i stavgang er, at selvom du lægge dig selv mere på grund af polerne, vil du ikke det var nogen hårdere end hvis du bare var jogging. Dette skyldes, at polerne faktisk støtte i fremdriver dig på din vej, så du stadig føler sig trygge og ikke forpustet. Den ekstra fordel til stavgang er, at for alle sine ekstra intensitet, vil du ikke få smerter i led eller knæ på grund af hjælp i fremdrift, du får fra polerne.

2. Fat Burning Zone

Den anden grund til, at stavgang kan hjælpe dig med at tabe, fordi det sætter din krop til noget unikt kaldes en fedtforbrænding zone. Denne unikke egenskab ved stavgang betyder, at du tabe sig hurtigere og mere effektivt, end hvis du bare kørte. Problemet med at køre for at tabe - som stavgang korrigerer - er, at løbere ofte løber i et tempo, hvor deres puls så accelereres at deres kroppe ender ikke brændende fedt til brændstof, men sukker til brændstof i stedet. Gennem fedtforbrænding zone, der er et direkte resultat af stavgang, får du til at brænde 40 procent mere fedt, end du ville gøre, hvis du kørte.

3. let inkorporeres i Rutinemæssig

Den sidste grund stavgang kan hjælpe dig med at tabe er på grund af, hvor praktisk det er. Fordi du kan passe stavgang ind i din tidsplan, du er mere tilbøjelige til at bruge denne øvelse til at tabe sig. For eksempel kan du nemt nordisk-gå din vej til arbejde i stedet for at tage bilen eller anden transport, hvis din arbejdsplads ligger i en rimelig afstand fra dit hjem. Derudover er der også justerbare og bærbare stave til stavgang som du kan tage med dig overalt i din taske.