12 Ideer til en dato

Uanset hvor lang tid du er sammen - usædvanlige og romantiske datoer vil hjælpe dig med at komme til at kende hinanden eller opdatere dine følelser i en veletableret forhold.

12 Ideer til en dato

1. Karaoke

Gå til en karaoke bar og synge dine yndlingssange til hinanden. Du kan tilbringe resten af ​​aftenen som dommere i en talent show, evaluere andre kunstnere.

2. Kog en dessert

Åbn en flaske vin og bage noget sødt. Making selv beskidte med chokolade og andre fødevareingredienser under madlavning er et must!

3. Smag øl

Gå rundt et par pubs, forsøger forskellige øl i 0,33 liters glas, og bestemme den bedste. Browsing omkring stængerne prøvesmagning øl? Han vil sætte pris på den idé.

4. Besøg en stand-up comedy show

Vidste du, at latter er en af ​​de mest magtfulde afrodisiaka?

5. Se en udenlandsk film på originalsproget

Den vigtigste betingelse er, at sproget skal være helt ukendt for jer to. Prøv at gætte, hvad personerne siger og komme med en forklaring af plottet.

6. Dobbeltklik dato

Undersøgelser viser, at den tid med andre par styrker relationer. Inviter venner til en dobbelt dato, så han har nogen at tale med om fodbold, og du er i stand til at diskutere de nyeste kollektioner af kendte designere.

7. Massage for Two

Gå efter en afslappende massage for to. Spørg en specialist til at vise dig, hvordan du gør det, og gentag materiale studerede hjemme.

8. Arranger en overraskelse for ham

Accepterer, at du vil tilbringe aftenen sammen, men ikke fortælle ham præcis, hvad du har planlagt. Lad billetter til en koncert eller en skøjtebane være en behagelig overraskelse for ham.

Bil Idéer

9. Lej en cabriolet og ride hele dagen, og om natten gå ud af byen - hvor du vil være i stand til at nyde stjernehimlen lige ud af bilen.

10. Arranger en dato dagtimerne

I weekenden går til et loppemarked eller fair. Prøv nogle delikatesser, vælge og købe ubrugelige nipsgenstande; afslutte din dag gå til en iskiosk.

11. Play turister i din egen by

Besøg de steder, du aldrig har været før, spise på nye steder og tage billeder overalt, hvis du ser disse gader for første gang.

12. Rejser gennem tiden

Genskab din første date, præcis som det var - bestille den samme tabel i en restaurant, gå i samme park, og så videre.