10 tips til Firm Sexy Abs!

10 tips til Firm Sexy Abs!

Søger du at flad mave og dræber seks pack? Uanset alder eller køn, et godt trænet og udviklet abdominal region er noget, de fleste mennesker tørster dog få held til at opnå. Det er langt den mest vanskelige muskel gruppe til at synliggøre på hele kroppen på grund af den kendsgerning, at det normalt er dækket af et lag af fedt.

Nogle af jer måske søger bare en flad mave, og andre, der vaskebræt abs, men alle af jer er mest sandsynligt nysgerrige om, hvordan man slippe midtersektionen af ​​kropsfedt, der dækker dette bredt beundrede muskel gruppe.

Her er 10 tips til at guide dig i at udvikle en stærk kerne og midsection afsløre din virksomhed sexy abs!

1. Korrekt ernæring er den vigtigste abdominal succesfaktor: Fastholdelse af en ren og sund ernæring plan er hænderne ned nummer 1 grund du vil se dig maveregionen. Uden at betale særlig opmærksom på dette, du kan lige så godt bare glemme det! Sørg for at du spiser mindst 3 små måltider og 2-3 små snacks med særlig vægt på lavt glykæmisk kulhydrater og minimal transfedt indtag. Du vil se en stor forandring i din bughulen hvis du holder det op for en periode med vedholdenhed og disciplin.

2. sparke cardio op et hak eller to: Et yderst vigtigt skridt i at opnå, at flad og sexet midsection er behovet for hjerte-kar-motion! Deltag i svømning, løb, cykling eller bruger cardio maskiner til at hjælpe befri dig for den overskydende kropsfedt. Mange af disse aktiviteter rekruttere brugen af ​​dine mavemuskler så godt og hjælpe med at definere dem og gøre dem stærkere. Hvis du virkelig mener det alvorligt om at nå dit mål, så vil jeg stærkt anbefale at gøre 45 min - 1 times 5 gange om ugen! Jeg gør en time om morgenen og en time om natten 5 dage om ugen, når jeg bliver klar til en konkurrence.

3. Forstå din genetiske faktor: Alle har deres egen unikt formet abs! Nogle gange kan det være en motiverende morder når du søger den abs nogle sexede billede i et magasin eller din foretrukne berømthed, og det viser sig, at din er formet helt anderledes, når du rent faktisk få din kropsfedt niveauer lav nok til at se dem. Venligst forstå, at dette er ude af din kontrol, og ikke blive frustreret, hvis de ikke er identiske med det perfekte billede i dit sind! Tro mig, hvis du kan se abdominal udvikling på nogen måde, vil du blive bemærket!

4. Konstant skifte din abs workout rutine: Når du træner dine mavemuskler, som enhver anden muskel gruppe, så du kan se betydelige gevinster, skal du tilføje sort til din træning regime. Altid tænke på nye måder at chokere og skubbe dine mavemuskler ud af deres comfort zone, der er kendt som progressiv overbelastning. Dette kan gøres ved at tilføje vægt, ændre hastigheden på dine gentagelser, længden af ​​hver kontraktion eller blot at tilføje et twist!

5. Må ikke over træne dine mavemuskler: Dette er en meget almindelig fejl blandt mange, der er meget ivrige efter at få hurtige resultater! Hvis du arbejder ud af dine mavemuskler for ofte og alt for ofte de vil have lidt tid til at genopbygge og helbrede. Ligesom alle de andre muskler i kroppen, de har brug for tid til at komme sig helt for at vokse ellers du vil give bagslag. Fem gange om ugen er mere end nok!

6. FOKUS: Det vigtigste element i mavetræning er at have knivskarpe fokus på din maveregionen, mens du gør hver øvelse, så du ikke rekruttere sekundære muskler, som vil gøre resultaterne mindre gunstige. Tænk på noget andet, mens uddannelse din midsection og være særlig opmærksom på hver sammentrækning. Uddannelse abs handler om kvalitet mere end kvantitet. Gør hver rep tæller!

7. Åndedrættet er nøglen: Hver eneste gang du gør en abdominal øvelse, skal du sørge for, at du trækker vejret ordentligt på anstrengelse og nyttiggørelse. Dybest set, er du nødt til at trække vejret al luften ud af dine lunger at gøre plads til stykket, ben raise eller twist, så mavemusklerne har plads til at trække sig sammen effektivt. Altid trække vejret ind gennem næsen om inddrivelse og ud af munden på den anstrengelse, der er generelt den sværeste del af øvelsen.

8. Der er mange gode øvelser til at træne din kerne: Det er meget vigtigt at sikre, at du laver en række øvelser til at målrette de øvre, nedre og side mavemuskler til at sikre et godt tonet, stærk og sexet midsection. Nogle af de bedste ab øvelser er stykket, side crunches, hængende ben elevatorer, planken, side planke, abs maskine, ben sænkes, ball crunches, kabel crunches, kabel drejninger, reverse kabel økse koteletter og selvfølgelig den traditionelle sidde op og vride sidde op. Hvis du ikke har lært hvordan man gør disse korrekt med den rigtige teknik, vil jeg stærkt anbefale at leje en træner for en session og få dem til at fokusere helt på at lære dig disse førnævnte øvelser. Det vil eksponentielt fremskynde dine resultater !!!

9. Styrk dit bækken-floor muskler: Når disse muskler er faktisk udviklet de hjælpe dine dybeste mavemuskler i at gøre øvelserne korrekt. Den bedste måde at engagere sig aktivt denne muskel gruppe er at fokusere på forsigtigt at trække navlen ind mod rygsøjlen, som også vil hjælpe dig med at holde abs fuldt indgået under træningen. Tricket er at trække dine mavemuskler op og i stedet skubbe bækkenet ned. Den bedste måde at se, om du gør det korrekt er ved at placere hånden over dine mavemuskler i løbet af en sidde op og hvis du føler du presser din mave ud, så er du ikke gør det ordentligt.

10. Gå til stranden eller fælles pool: Her er du typisk vil hænge ud halvnøgen eller i hvert fald uden en skjorte, der dækker din mave, hvor alle kan se dig! Tal om nogle alvorlige motivation !!! Ved at have et veludviklet og defineret kerne siger meget om dig som person og kunne muligvis føre til nogle interessante menneskelig interaktion (forudsat du er single ... lol) Dette er hænder ned den mest effektive tip jeg kan give dig på at udvikle dem fast sexet abs !!!

Så som du kan se, er der mange teknikker til at hjælpe dig med at få de resultater, du søger efter strammere abs og en fladere mave. Nogle metoder virker bedre end andre, og du er nødt til at se, hvad der virker for dig. Mit bedste råd er at bruge dem alle!

James Erdt
Joyzone Inc.
Grundlægger / formanden
joyzone.com