10 måder Hvordan Love Changes du

Dit hjerte fortæller dig, når du falder i kærlighed, og du sikker ved det, men ved du, at din krop reagerer, selv før hjertet gør? Ja, der er måder din krop ændringer, så snart youâ € ™ ve fik den kærlighed bug, vil du vide, hvordan? Her er de mest bemærkelsesværdige ændringer din krop registre.

10 måder Hvordan Love Changes du

1. Brain Reagerer øjeblikkeligt

Hjernen kender først youâ € ™ re fanget; selv før du indser det, fortæller en undersøgelse i Journal of Sexual Medicine; i en femtedel af et sekund en halv snes regioner i hjernen vågne. Det ser ud til, at alle former for kærlighed er første øjekast kærlighed!

2. Dit hjerte slår Roligere

Din hormon niveau er også øjeblikkeligt ramt, dit blodtryk går ned og hjerteslag bliver langsommere.

3. Kærlighed forstyrrer Sleep

The Journal of Adolescent Health minder om, at tanker om din elskede holder dig vågen mindst en time i løbet af natten, og dermed berøver romantiske mennesker deres søvn om en regelmæssig basis.

4. Fysisk Pains Go

Stanford University School of Medicine offentliggjort en undersøgelse, der siger, at kærlighed ændrer funktionaliteten af ​​de neurale receptorer i hjernen, så de begynder at opføre sig som en lindring medicin. Så dine smerter og ømhed lad op.

5. Memory Fejler du

Når du har en person på dit sind hele tiden, hjernen genererer oxytocin, også kendt som kærlighed hormon, og det fungerer ravage på hukommelsen, så ita € ™ s ikke din skyld, hvis du får glemsom.

6. Du Bliv Usædvanligt Jealous

Når du ser den fyr du har lyst hobnobbing med en anden kvinde, du føler den kraftige stigning i jaloux følelser du didnâ € ™ t vidste eksisterede i dig. Forskere fra Florida State University siger, at en person bliver overbeskyttende over for den, de elsker.

7. Selv Mad smager sødt

I et eksperiment af American Psychological Association, blev en gruppe studerende at vide at skrive et essay om kærlighed, hvorefter de blev behandlet til forskellige retter og drikkevarer. Ifølge dem, alle former for mad smagte sødt!

8. Du mister koncentrationen Power

Tanker om din elskede kommer til at tage dit sind off andet; du finder det sværere og sværere at koncentrere sig om de opgaver, før du. Itâ € ™ s ikke din personlige fejl, ita € ™ sa symptom på kærlighed, siger en undersøgelse i Motivation og Emotion.

9. Selv Your Voice bliver forskellig

The Journal of Evolutionary Psychology offentliggjort en undersøgelse, der siger, når en kvinde taler med en mand, hun kan lide, stigningen af ​​hendes stemme bliver højere.

10. Knogler Feel It Too

Forskere siger, at der eksisterer en sammenhæng mellem lykkelige par og øget knoglestyrke. Det ligner kærlighed tager sig af vores sundhed i alle dele af kroppen!