10 måder at gøre en mand Love You

Hvordan kan du vinde hjertet af den mand, du elsker, gør ham forelsket i dig og har en Kæreste i mange måneder eller endda år? Dette spørgsmål er rejst af mange kvinder. Vi foreslår at prøve 10 måder at gøre det.

10 måder at gøre en mand Love You

1. beundres af sine venner

Hvis din elskede mand hører, hvordan hans venner beundrer dig, vil du blive markant større betydning i hans øjne. Det betyder, at du er en værdifuld præmie, der kan tilhøre ham alene.

2. forsvinde fra hans opfattelse for et par dage

Bare forsvinde i et par dage uden at fortælle ham om dine planer. Når en kvinde er altid i nærheden, man holder op med at lægge mærke til hende - fordi hun aldrig forsvinder. Spil en kat-og-mus spil med ham; mænd elsker spændende anliggender. Han vil blive plaget af spørgsmålet, hvor du har været, og hvem du har brugt tid sammen med. Næste gang han måske ønsker at ledsage dig.

3. Du må ikke forstyrre hans personlige liv og ikke krænker sin frihed

Se ikke over skulderen, hver gang han læser en tekstbesked, ikke gider at stille spørgsmål om, hvor og med hvem han har tilbragt weekenden, og aldrig forsøge at spore ham. Efter din kæreste og altid "hænge ud" i den samme bar, du bliver tvangspræget. Før eller senere, vil den begynde at genere ham, og han vil undgå dig.

4. Velkommen ændringer

Må ikke være en åben bog. Skift din stil, hår, makeup, finde nye interesser og hobbyer. Det vil være to gange mere nyttig: først, vil det udvide din outlook, og for det andet vil det præsentere dig som en mangesidet personlighed. Bare prøv ikke for hårdt; ellers kan han beslutte, at du bare blæsende og useriøst.

5. Hæv hans selvværd

Mænd er ikke så selvsikre, som de synes at være. Især når det kommer til kvinder. Kommunikation med dig, han har brug for at føle sig som om han var den smarteste, mest sexede og den vigtigste person på jorden. Prise hans vittigheder, viden og handlinger, men ikke fokuserer på udseendet. En anden vigtig ting er at hæve hans selvværd, uden at glemme om din egen værdighed - du skal ikke føle forsømt på grund af det.

6. Giv positive følelser

Mænd er tiltrukket af muntre og ubekymrede kvinder. Selv hvis du kører i en vanskelig tid, ikke vise det til den elskede mand. Gør vittigheder og griner, opmuntre ham og forsøge at være i godt humør. Han vil sætte pris på at kommunikere med dig.

7. Du må ikke klage over livet

Før eller senere, vil dine endeløse klager over dårlig chef, din lave løn eller en brækket hane begynder at trætte ham, og han vil undgå at kommunikere med dig. Han har også en masse problemer, så du skal ikke overbelaste ham med dine egne.

8. Vær opmærksom

Hvis du har fælles venner, så prøv at se perfekt i deres selskab, tiltrække opmærksomhed, komme med et par vittige vittigheder, og være klar over de seneste politiske og kulturelle arrangementer for at være i stand til at holde samtalen i gang. Efter at have formået at henlede venner opmærksomhed, vil du helt sikkert appellere til en, som du forsøger så hårdt at imponere.

9. Fremhæv din intelligens

Tal med ham om de bøger, du har læst og de film, du har set, diskutere hændelser og ændringer. Lad ham vide, at du er ikke kun smukke, men også intelligent. Han har brug for at føle, du er en interessant samtalepartner.

10. Brug makeup til ham at se

Mænd kan lide at se en kvinde anvende læbestift og pulver eller ved hjælp af eyeliner. De betragter disse kvinder at være svag, sårbar og utrolig sexet.