10 In-Demand Jobs oplevede fortsat vækst

10 In-Demand Jobs oplevede fortsat vækst


Det kan være svært at føle opmuntret om jobmuligheder i en ned økonomi, men bare fordi nogle brancher har mistet positioner betyder ikke, det er umuligt at finde et job. Nøglen er at kigge efter job i karriere felter oplever betydelig og fortsat vækst. Disse felter kæmper for at udfylde ledige stillinger, fordi ikke nok kvalificerede individer er til rådighed til at udfylde dem. Hvis du ønsker at øge dine chancer for at finde og holde et job, overveje at forfølge uddannelse inden for følgende 10 karriere felter af Bureau of Labor Statistics citeret som nogle af de hurtigst voksende erhverv.

1. fitness-instruktører og aerobic instruktører - 29.41% vækst i 2018

Med fedmeepidemien fortsætter med at vokse, er der fortsat behov for personlige trænere og aerobic instruktører til at arbejde i en lang række indstillinger. Mens de fleste fitness-instruktører vil ende med at arbejde på fitnesscentre og fritidscentre, er det muligt at finde stillinger på hospitaler, fysioterapi centre og private, i hjemmet indstillinger. Krav varierer fra selskab, men de fleste personlige trænere og aerobic instruktører skal mindst have en certificering inden for området. Nogle positioner kan kræve en bachelor-eller kandidatuddannelse samt.

2. Miljøteknologi teknikere - 30,1% vækst i 2018

Amerikanerne er efterhånden ved at blive mere miljøvenlig, og som et resultat, er større fokus lægges på forbedret miljømæssig afprøvning og standarder. Miljømæssige teknikere hjælpe test og betjene udstyr i forebyggelse og bekæmpelse af miljøspørgsmål, især affaldshåndtering. Disse positioner findes ofte i ingeniør- og offentlige indstillinger, og kræver et minimum af en associeret grad.

3. Undersøgelser forskere - 30,36% vækst i 2018

Med alle de muligheder til rådighed for forbrugerne, er virksomheder på udkig efter en kant, de kan få på konkurrencen, og det betyder, at de har brug for at vide, hvordan man kan gå om at udvikle produkter og services, der vil opfylde behovene hos deres kunder. Survey forskere design og gennemføre undersøgelser for at nå dette mål. I de fleste tilfælde skal undersøgelsens forskere have en bachelorgrad, generelt i erhvervslivet, forskning eller statistik.

4. Klinikassistenter - 35,75% vækst i 2018

Hvis du leder efter en position i et sundhedsvæsen felt, der ikke kræver betydelig træning, overveje at blive klinikassistent. De fleste stater kræver ikke formel uddannelse, selvom du kan have gavn af at gå gennem et træningsprogram på et community college. Klinikassistenter er involveret i en række tekniske og patient-pleje opgaver, herunder opdatering af patientjournaler, rengøringsudstyr, og forbereder patienter til behandling.

5. Athletic trænere - 36.95% vækst i 2018

Må ikke forveksle trænere med trænere eller personlige trænere. Athletic undervisere er højtuddannede sundhedspersonale, der arbejder med sportsfolk til at forebygge og behandle skader i sport indstillinger. En bachelorgrad er minimumskravet, selvom at arbejde i kollegiale eller professionel sport, kan en kandidat nødt til at holde en kandidatgrad eller ph.d.-grad. State licensure eller certificering kan også være nødvendigt, afhængigt af den tilstand, hvor du håber at arbejde.

6. Biokemikere og Biofysikere - 37.42% vækst i 2018

Biokemikere og Biofysikere er videnskabsfolk meget involveret i forskning og studere de fysiske egenskaber eller kemiske sammensætning af levende organismer. De er særligt involveret i forskning komplekse spørgsmål som genetik, stofskifte og virkningerne af medicin eller narkotika på levende celler. Næsten uden undtagelse, er en doktorgrad kræves for at holde disse positioner. Nogle personer kan have flere grader på forskellige områder, herunder medicin, genetik og fysik.

7. hudpleje specialister - 37,86% vækst i 2018

En høj pris er placeret på skønhed, og med store årgange fortsat alder, er der flere og flere karriere åbninger for hudpleje specialister. Disse personer giver en bred vifte af behandlinger til ansigt og krop er designet til at forbedre udseendet af huden. Disse behandlinger omfatter alt fra standard ansigtsbehandling givet på en dag spa til laser hårfjerning leveret på et dermatologi klinik. Som minimum skal hudpleje specialister afgangselev fra en post-gymnasial erhvervsfaglig skole, men visse hudpleje behandlinger kan kræve yderligere certificeringer og licensures.

8. fracking - 45% vækst i 2015

Aldrig hørt om fracking? Du er ikke alene. Fracking er faktisk hydraulisk frakturering, en ny, gennemprøvet teknologi, der kan udvinde naturgas og olie fra dybe skiferformationer. Fordi det er så nyt, og fordi det viser så meget lovende for at reducere amerikanske afhængighed af udenlandsk olie, er industrien vokser som en sindssyg uden nok arbejdere til at udfylde ledige stillinger. Fordi hele branchen boomer, varierer positioner bredt og omfatter alt fra tilladelser kontorelever til boring teknikere og ingeniører. Ligeledes uddannelse også varierer alt efter position, selv om nogle holdninger kræver mindst en associeret grad.

9. hjem sundhed hjælpere - 50.01% vækst i 2018

Der er faktisk to hjem sundhed felter ser betydelig vækst: hjem sundhed hjælpere og personlige og hjemmepleje hjælpere. Begge disse karriere felter oplever betydelig vækst som følge af en aldrende befolkning og et stigende antal personer, der lider af langvarige sundhedsproblemer som diabetes, fedme og invaliderende gigt. Disse hjælpere aktivere kronisk syge eller handicappede personer til at fortsætte med at leve i deres eget hjem eller plejehjemsfaciliteter, snarere end i en behandlingsvirksomhed. Afhængig evne til klient, hjem sundhed hjælpere og personlige og hjemmepleje hjælpere kan udføre lys husholdning opgaver, hjælpe med dressing, badning og hygiejne og ledsage klienten til sundhedsydelser udnævnelser. Hjem sundhed hjælpere arbejder generelt under tilsyn af en læge, mens personlige hjælpere kan privat ansat af den enkelte eller familien. Disse positioner normalt kun kræver on-the-job-træning.

10. Biomedicinske ingeniører - 72,02% vækst i 2018

Biomedicinske ingeniører spiller en afgørende rolle i udviklingen af ​​moderne medicin. Disse fagfolk hjælpe med at designe og udvikle produkter som kunstige organer, proteser og medicinske informationssystemer. En stærk baggrund og viden om biologi, teknik og biomekanik er påkrævet, og ansøgerne bør have et minimum af en bachelorgrad inden for et eller flere af disse områder.

Før du indtaster en blomstrende industri

Selv blomstrende industrier har deres ulemper, så før begå omfattende tid, energi og penge i uddannelse, sørg for at gøre forskning i feltet for at sikre, det er det rigtige valg for dig. Så nice som stabilitet job er, behøver du ikke ønsker at finde dig selv bundet til karriere, du ikke nyde.