10 Hobby der kunne gøre dig penge

Med så mange ting omkring at gemme på, fra en rigtig oplevelsesrig ferie til et dejligt hus, er en masse mennesker stramme livremmen og om penge til side. De, der er fastsat om det meget alvorligt, kan skære ned på deres sjovt at en rystende omfang. Sjov og hobbyer kan vente, mens din fremtidige lykke er på spil, kan de ikke? Det er sådan en praktisk måde at ræsonnement, men har vi virkelig nødt til at gå uden vores hobbyer og lidt personlig sjov, der gør os så glade for at tjene flere penge? Ikke hvis du kan give det en god tænke ud og ramt på en hobby, der kan bringe i nogle penge!

10 Hobby der kunne gøre dig penge

Før du siger det er for godt til at være sandt, overveje disse tips, som kan sætte dig på rette vej både med hensyn til at nyde dit liv og tjene et par bukke undervejs. Bare prøv at gøre det så godt som du kan, gøre lidt selv-marketing - og se hvad der sker!

1. Shopping

Hvis du er en ivrig shopper, hvorfor så ikke gøre det til en forretning? Synes du, uforanderlig nydelse i shopping, når og hvor du kan forkæle? Er du en ekspert hånd i det, så du grave den bedste vare eller det bedste køb? Du kan gøre det så ofte som du vil, og bruge andre folks penge til at starte! Der er så mange mennesker, der, i modsætning til dig selv, behandle det som en kedelig opgave og spild af tid, de vil hellere bruge på andre sysler; de vil være glade for at leje dine dygtige tjenester. Ordrerne vil dække et bredt udvalg fra blot indsamle fødevarer i supermarkedet eller medicin på apotek at søge efter særlige og unikke ting som maskerade kostumer, samlerobjekter eller begrænset oplag. En personlig shopper kan starte fra honorarer til omkring $ 15 per time - eller 10% og op af det samlede beløb, der bruges. Efterhånden som du kommer ind i det, der kan fortælle, hvad gebyrer, du kan køre til? Hvis nogen siger, de kan lide, hvad du er iført eller hvordan dit værelse er indrettet, palme dem et visitkort, så de ved, du er for alvor over det. Lav en runde af mennesker i dit område, som kan være ude af stand eller uvillige til at gå på indkøb. Før du ved af det, du kan få en anstændig kundegrundlag til at betale din egen shopping.

2. Bagning

Bagning er en særskilt del af madlavning, der kræver særlige talenter og forårsager megen påskønnelse og misundelse. Folk, der ikke kan lave mad - og selv folk, der kan lave mad, men er ikke god til bagning - vil være villig til at betale for en dejlig bagt behandler. Har nogle fremme for dig selv at tilbyde gratis goodies på nonprofit begivenheder eller små messer og strø omkring dine visitkort. Så er der de lokale landmænd markeder, hvor du kan sælge de ting. Faktisk sælger bageri kræver en licens, og hvis du indstiller om det ordentligt, vil det tage tid og forskning, men ikke på landbrugsmarkeder (medmindre dine godter kan gå dårligt hurtigt som når du bruger en masse af fløde) - selvom du måske nødt til at bevise, at din bageri er op til visse standarder. For det første ville det være tilrådeligt at begrænse dig selv til to eller tre punkter, og tænker på at sørge for flot emballage og - hvorfor ikke? - En fangst logo; Det er ikke for ingenting, de siger "sælger som varmt brød."

3. Photography

Det er den besættelse, der kan omdannes til en lukrativ forretning. Hvis du mener at du producerer arty billeder, kan du tage dem ud til salg på kunst messer eller forsøge at sælge dem gennem nogle lokale boutique. Det vil være en god idé at have dem indrammet først. Mens du går om at arrangere det, kan du begynde at tilbyde dine fotos på internettet. Slå op ophavsretten vinkel før du gå i gang på den for at være sikker på at dine ting ikke bliver stjålet. Og endelig er der freelance arbejde som portrætfotograf eller ved bryllupper og andre arrangementer. Det betyder at opnå bedre - og dyrere - udstyr, men du er sikker på at få flere penge. Under en imponerende portefølje og en bred vifte af tjenester, kan du gøre fra $ 2000 til $ 3.000 på et bryllup.

4. Gåture hunde

Her er en anden besættelse, der er betragtet som ren fornøjelse af nogle og en vanskelig og forstyrrende akkord af andre. Mens eje en hund på fuld tid kan vise sig ganske irriterende selv for hunde-elskere, der tager en hund en tur er uforfalsket glæde og en velkommen ændring fra dine daglige aktiviteter - ikke at nævne dollars drible i Det kan bringe dig fra $ 10 til $ 15 og. mere for en enkelt tur afhængigt af hvor mange hunde du tager og hvor. Hvis du accepterer at tage ansvaret for den vovse natten bliver det mere. Faktisk er det en ganske ansvarlig opgave, så du ville gøre klogt at starte med dine kolleger og venner, der er folk, der vil have nogen skrupler tillidsfulde dig med deres kæledyr. Derefter bede dem om anbefalinger og ord i munden henvisninger, og du kan ende med at arbejde på det på fuld tid!

10 Hobby der kunne gøre dig penge

5. Organisering

Hvor ofte du løber ind i en situation, hvor du føler dit hjem er dårligt uorganiserede? Du kan ikke finde dine ting, dokumenter, og når du endelig finde dem, de viser sig at være ikke klar til brug. Dynger af arbejde for en person med et talent for arrangement for at holde andre folks ting i perfekt orden. Hvis du er opsat på at holde alt shipshape, hvorfor ikke tilbyde din hjælp til din kronisk uorganiserede kolleger og venner eller annoncere dine tjenester på community boards eller via internettet? Besøg din lokale ejendomsmæglere og se, om deres kunder har brug for hjælp med pakning og udpakning, eller lejligheder har brug for at arrangere efter deres lejere flyttede ud. Glem ikke at bede dine kunder til at passere ord om dig rundt.

6. Sport coaching

Sport er dine ting? Lad det virke for dig, for du altid kan gøre nogle coaching - især hvis du udmærke sig i flere former for sport end en. Der er mulighed for centreret om teamcoaching; gøre en runde af de lokale skoler, både private og offentlige, kan de tilbyde dig et job. Selvfølgelig kan du opleve, at en skole engagement involverer dig dybere end du mente at, så undersøge sagen grundigt, før du tager et spring. Derefter klub sport leje trænere; din lokale KFUM vil være i stand til at sætte dig op på det. Det kan også være temmelig tidskrævende og anstrengende, men de penge vil være godt. Meget afhænger af din erfaring og viden, tage din tip om mulige gebyrer fra Virginias Volleyball 4 Youth, for én; sine trænere modtage noget som $ 100 per spiller og en sæsonbestemt loft på $ 5.000. Endelig kan du gøre personlig træning, som kan være mere fleksibel og mindre krævende, betyder det ikke engang at være i et motionscenter. Sæt konkurrencedygtige service-priser, holde en tidsplan for sæsonen, og du er i.

7. Alle former for håndværk

Mennesker med deres hænder skruet på højre og endda Righter ofte gå ind for at gøre de forskellige nyttige ting til hjemmet, dekorationer eller bagateller, der kommer i handy. En sådan håndværk gives normalt ud frit til venner og værdsat højt. Men sådanne ting kan sælge godt, og der er steder, der specialiserer sig i at tilbyde hjemmelavet ting. De har en masse kunder, der søger unikke og kreative køber, der vil skille sig ud. På ingen tid overhovedet kan du få en internetside på din egen, hvilket betyder forretning. Gå på at fremme det på din Facebook-konto og bede dine venner til reposts. Tag dine self-made elementer til landmændenes markeder og messer, foretage forskud meddelelser og post-konti for disse begivenheder. På denne måde kan du oprette en ganske udviklet lille forretning!

8. Performing

Hvad du kan lide mest, er at spille guitar eller fløjte derhjemme? Overvej at tage den ud og starte ud som en aften entertainer. Det første sted at spille i, er barer og restauranter, hvor du kan få gebyrer, tips og - hvis det er den rigtige form for restaurant - et gratis måltid og brug af bar også! Du kan finde det så underholdende for dig selv som for andre mennesker. Eller hvis dine talenter ligger i en anden retning, tage op undervisningen. Skolebørn vil være ivrige efter at lære musik efter klasser, eller du kan invitere folk til dit hjem til personlig undervisning. Tilbyde konkurrencedygtige priser, og tack op flyers på skoler, om EF-boards og på de lokale musikforretninger.

10 Hobby der kunne gøre dig penge

9. Skrivning

Kan du prale af en let pen? Skriv for at tjene penge! Der er altid freelance skriftligt med aviser og hjemmesider på udkig efter gode indhold. Tjek op gebyrer og betalingsmetoder; Generelt, vil du blive betalt med en fast sats, eller du kan forhandle betaling af ordet. Websteder kan betale dig for hvert besøg eller annonce klik. Hvis du ikke ønsker at skrive ved kendelse, oprette en blog, hvor du kan følge dit hjerte; hvis det er populært, kan du sælge annoncer, og med lidt held, holde tjene penge i lang tid til at komme på, hvad du allerede har opnået! Øje, at der er virksomheder og selskaber, der outsourcer skrive opgaver som tekster til brochurer, forslag, taler og så videre. Få nogle prøver af din skriftligt sammen og sende tilbud om dine tjenester, kan du registrere på freelance websteder eller arrangere lokale interviews.

10. Web design

Her er en besættelse, der tager en stor viden og erfaring - jo flere penge du kan få for det! Hvis du mener, du kan vise en god hånd på site design, er der mange forskellige kunder, der har brug for alle former for website hjælp og skabelse. Desuden kan du allerede har, hvad du har brug for at fremme og arbejde, så der er ingen investering penge og ingen overhead til at sætte dig tilbage. Opret et websted af dine egne, udstille, hvad du kan gøre, så tilbyde at gøre det samme for dine venner eller for lokale butikker, der ikke kommer rundt til etablering af steder endnu. Vær klar til at oprette et par steder til gratis at gøre et navn for dig selv, og lad dit arbejde tale for dig. Send dine kunders anmeldelser på dit websted. Annoncer det på dine Twitter og Facebook-konti - også kan du lave dine egne meget unikt og imponerende visitkort og strø dem rundt overdådigt.