10 grunde til at bruge Primer som Pre-Makeup

Hvis du aldrig har brugt primer i din makeup, har du gået glip af en masse. Find ud af hvorfor du har brug for dette produkt, og hvad der vil passe til din hud.

10 grunde til at bruge Primer som Pre-Makeup

Du har brug for en primer uanset hvad stil du er vant til i makeup: det være sig en mærkbar lag af foundation eller en vægtløs strejf af pulver og læbepomade.

Indtil nu, mange mennesker tror du kan springe pre-makeup uden at bruge penge på det. Men der er mange fordele ved huden primer. Disse er modstand af efterfølgende makeup, bekæmpelse af fedt glans, og udjævning af hudfarve ... Men første ting først.

Hvilke primere er tilgængelige?

Primere er tilgængelige i form af en creme, gel eller kompakt. Primere er også inddeles efter farve: der er gennemskuelige grunde, Hudfarve eller forskellige farvede primere (fx lys grøn farve er populær som en måde at maskere rødme eller rosacea). Primere har forskellige anvendelsesområder: en primer for øjenlåg, læber, ansigt og endda øjenvipper. De har også forskellige finish: mat eller våd. Som du kan se, er der et stort udvalg af produkter, og du kan vælge den, der opfylder dine individuelle behov.

Hvordan primere "arbejde"?

Fugtighedscreme blødgøre huden, og makeup produkter, der anvendes i løbet af creme anvendes ikke altid jævnt; de næppe holde sig til huden, fordi det er fedtet. En primer er konstrueret til at løse dette problem. Det indeholder silikone polymerer (f.eks dimethicon), som udglatter huden, forbedrer vedhæftningen af ​​makeup til den fugtede hud og øger modstanden makeup hele dagen. En meget tynd og vægtløs film på overfladen af ​​huden, der er skabt med en primer er jorden, der beskytter, udglatter og forbedrer huden.

En vigtig opgave for en primer er at beskytte makeup fra ødelæggelse i vådt vejr eller andre ugunstige miljøforhold. Derfor bliver en primer et vigtigt redskab for alle, der ofte går udendørs. Primere er behov for et varmt tropisk klima, samt under den kolde og blæsende vejr - hvis du bruger makeup, selvfølgelig.

Anvendelsesmetode

10 grunde til at bruge Primer som Pre-Makeup

Makeup kunstnere anbefaler at distribuere en primer på huden med fingerspidserne. Hvis du har brug for en primer for et lille område af huden (fx under en concealer eller bare på øjenlågene), kan du bruge en lille tynd pensel.

En primer påføres ren, tør hud. En dråbe af produktet på størrelse med en meget lille mønt i diameter er nok til en applikation. For primeren for at komme helt tør - lad det stå et par minutter, før du fortsætter til at anvende makeup. I løbet af denne tid, kan du lave en frisure eller beskæftige sig med søm.

Er der nogen ængstelse?

Dimethicone, der er indeholdt i primere, kan forårsage en allergisk reaktion, så folk med følsom hud bør gøre en hudreaktion test, før du bruger produktet. Hvis du har akne hud eller lider af en form for hudsygdom, skal du også en test eller en konsultation med en læge, før du bruger en primer.

10 vigtigste fordele primere

Hvis du endnu ikke har købt produktet, har du sandsynligvis ønsker at gøre dette (eller i det mindste prøve det), fordi en primer har en enorm mængde af fordele for huden, makeup, og humør:

1. Det reducerer porer

En primer forsegler porerne, fylder og reducerer dem. Og det virker. Af den måde, vil denne egenskab af en primer forstås ikke kun kvinder med fedtet hud og forstørrede porer. Selv de, der har små porer ved, at en flydende foundation produkt undertiden gør dem mere synlige.

2. Det udglatter huden

Ved hjælp af en primer gør din hud glat og blød. Det er værd at prøve det, hvis du har ujævne hudområder eller din hud er for sart. Nu er det nemt at få en fløjlsagtig ansigt ved hjælp af en primer, og du vil føle det ved berøring i et spørgsmål om sekunder.

10 grunde til at bruge Primer som Pre-Makeup

3. Det forynger

De fleste primere indeholder anti-age ingredienser. Men dette er ikke den eneste grund til, hvorfor de giver en foryngende virkning. Primere udglatte fine linjer og gør huden meget yngre.

4. Det gør makeup modstandsdygtig

Den vigtigste opgave for en primer er at gøre din makeup mere resistente. En primer hjælper med at reducere sveden gennem porerne; det hjælper makeup blive længere holdes på plads. En primer fungerer også som en vis skjold for støv, vand og snavs, som "Erase" makeup.

5. Ptimer giver en mat effekt på huden

En primer gør huden blød og fløjlsagtig og eliminerer glans; der bliver ingen maske effekt; belægningen er lys og ikke adstringerende.

6. Det udjævner hudens tone

Hvis du har rødme, brast blodkar, leverpletter, modermærker eller fregner i ansigtet, vil en primer hjælper med at minimere alle disse manifestationer. Huden vil have en glattere tone.

10 grunde til at bruge Primer som Pre-Makeup

7. Primere er velegnet til alle hudtyper

Den universelle karakter af en primer gør dette produkt en reel Søg: valg af nye elementer bliver meget lettere!

8. Det ikke tilstoppe porerne

Produktet har en vigtig markering: det er ikke-comedogen (det ikke tilstoppe porerne). Så du skal ikke bekymre dig, at nye hud bumser eller "sorte pletter" vises.

9. Det er let at anvende

Primere er meget enkel at bruge. Det er ikke mere vanskeligt at anvende den end nogen lotion eller creme. Produktet tørrer øjeblikkeligt uden at efterlade en klæbrig fornemmelse. Herunder en primer til din makeup, skal du ikke tro, at dit daglige skønhed ritual vil tage meget længere tid: fuldstændig tørring af produktet tager ikke mere end 2 minutter.

10. Primer giver tillid

Ekstra bekymre sig om udtværet mascara eller skygger er i fortiden. Hvis din makeup påføres over primer, kan du løse de vanskeligste opgaver hver dag uden nogen distraktioner!