10 Fødevarer rige på Vitamin B3

At få nok vitamin B3 i din kost er vigtig. Fordi vitamin B3 er et vandopløseligt vitamin, er din krop konstant bruger vitamin B3 og skylle det ud af dit system. Der er ingen måde for din krop til at lagre ekstra vitamin B3 til senere, så du er nødt til at stole på en stabil kost, der indeholder masser af denne afgørende vitamin for at sikre, at du får nok i dit system regelmæssigt. Heldigvis vitamin B3 er en af ​​de mere almindelige vitaminer, så hvis du spiser en relativt sund og afbalanceret kost, bør du være at få masser af vitamin B3 i din krop hver dag.

Fødevarer, der indeholder Vitamin B3

For at sikre, at du får nok vitamin B3, bør du spise flere af disse fødevarer regelmæssigt. Her er 10 fødevarer fyldt med masser af vitamin B3:

1. Brændt kyllingebryst

2. Tun

3. Salmon

4. Lever

5. Halibut

6. Lamb

7. Deer kød (vildt)

8. Brændt kalkunbryst

9. Svampe

10. Oksemørbrad

Selvom disse er nogle af de bedste mad kilder til vitamin B3, er der bogstaveligt talt hundredvis af forskellige ting, som du kan spise for at sikre, at du får nok vitamin B3 i dit system.

Hvorfor har du brug Vitamin B3

Vitamin B3 eller niacin som det er almindeligt kaldes, er en af ​​de mere vigtige B-vitaminer. Din krop har brug vitamin B3 for at gøre en række ting. For startere, vitamin B3 er ansvarlig for at hjælpe din krop til at producere energi. Når kulhydrater, fedt og proteiner indtaste din krop, vitamin B3 er med til at gøre dem til energi, der kan bruges af kroppen. Ud over dette, vitamin B3 hjælper metabolisere fedtstoffer, der trænger ind i kroppen. Uden for disse funktioner, oprettelse af kroppens DNA er en af ​​de ansvarsområder vitamin B3. Endelig hjælper det at regulere dit blod-sukker niveauer.

B3-vitaminmangel

Hvis du ikke får nok vitamin B3 ved at spise nogle af de fødevarer rige på vitamin, er der et par negative bivirkninger, der kan finde sted. Du kan være modtagelige for anfald af svaghed i hele din krop og dine muskler. Fordi din krop ikke har vitamin B3 den har brug for at skabe energi, vil du opdage, at du ikke har den nødvendige energi til at bevæge sig rundt som du normalt gør. Du kan også anerkende en taber af appetit eller du kan blive konfronteret med fordøjelses problemer. For at undgå disse, er du nødt til at få nok vitamin B3 i din krop hver dag.

Igen, din krop har brug for at genopbygge sin forsyning af vitamin B3 hverdag. Hvis du ikke får nok af det gennem din kost, er der B3-vitamin kosttilskud til rådighed for dig at tage. De kan fås på næsten enhver købmand eller apotek. Som et resultat, vil du opdage, at du har øget energi og bedre fordøjelse, når du får nok af dit vitamin B3 forsyning regelmæssigt.