10 bedste steder at gå på pension

10 bedste steder at gå på pension
Fritid i Downtown Austin, Texas

Hvis pensionering er inching tættere på, kan du begynde at tænke på, hvor de skal gå. Faktorer at overveje, når du foretager din beslutning, er overkommelige priser, klima, type livsstil, sundhedspleje, og tilgængeligheden af ​​det sociale liv. For denne særlige liste, byer skal være valgt på andre top lister af Forbes, CNNMoney og andre. Desuden denne liste repræsenterer også forskellige typer af levende erfaringer - store by, college by, fremmed land, og lille by.

Austin, Texas

Ifølge Forbes, Austin er et godt sted at gå på pension. Byen er forholdsvis stor med over 750.000 mennesker; Men atmosfæren og design af byen gør det føles meget mindre. At være levende musik hovedstad i verden: den kulturelle scene er levende, og de historiske aspekter er lige spændende. Du vil aldrig løbe tør for ting at gøre. Du kan gå til forskellige musik klubber, festivaler, eller Long Center for Performing Arts. Du kan også besøge LBJ museum eller State Capitol for en ændring af trit. Hvis du kan lide golf, er der mange offentlige golfbaner at teste dine spil. Byen kan også prale af en række parker, stier og søer til at holde dig travlt.

Leveomkostningerne er også rimeligt i Austin. Den gennemsnitlige hjem prisen er lidt under $ 200.000 og der er ingen stat indkomstskat. Selvom somre kan være temmelig brutal, kun vintre vare et par uger hvert år. Austin har også flere gode hospitaler i hele byen, så du har gode sundhedspleje muligheder.

Tucson, Arizona

Kiplinger satser Tuscon som en top pensionering mulighed. Det er kendt for sin smukke, varme, solrige vejr og mindeværdig skønhed Sonoran ørkenen. Tucson har fremragende shopping og restauranter, og mange kulturelle aktiviteter.Målet byen har en stærk historisk tilstedeværelse med gamle minedrift byer og missioner til at udforske og flere arkæologiske steder at besøge. Hvis du beslutter ikke at grave i historien, kan du i stedet gå til symfoni, kunstgallerier og teatre til underholdning. The University of Arizona holder byen livlig med en solid program for livslang læring. Men hvis du vil bruge lidt tid udendørs, solen skinner mere end 300 dage om året, og vintrene er meget milde. Bjerge er placeret rundt i byen med skiløb i nærheden, hvis du er interesseret; byen er også hjemsted for mange golfbaner og tennisbaner.

Skattetrykket i Tucson er forholdsvis lav i forhold til andre stater, og du kan købe et hjem for mindre end $ 150.000. Som for sundhedspleje, der er verdensklasse hospitaler herunder University Medical Center.

Medellin, Colombia

Ifølge USNews, Medellin er et godt sted at gå, hvis du søger for at flytte til et andet land. Vejret er mildt hele året, og du kan være i stand til at overleve uden at bruge centrale aircondition eller varme overhovedet. Dette kunne gøre en stor forskel i dit månedlige budget. Selve byen er en anden grund, som den er smuk med et utal af attraktioner til at holde dig underholdt. Der er mange museer, biografer og parker at besøge, og du har dit valg af shopping experiences.There er også en række store festivaler som en jazz festival, en poesi festival, en bogmesse, og endda en tango festival!

Alt dette kan ske for en masse mindre end du måske tror. Medellin er faktisk ganske overkommelige som er en anden perk af denne by; du og din partner kan leve for så lidt som $ 1400 om måneden. Leje kan være så lavt som $ 250 om måneden. Lægebehandling i byen er meget godt med hospitaler, der er klassificeret blandt de bedste i Latinamerika.

St. George, Utah

10 bedste steder at gå på pension

Golfbane i St. George, Utah

Utah er ved at blive en populær pensionering stedet og St. George er i spidsen; CNNMoney kalder dette et godt valg, hvis du kan lide feriebyer. Denne by er ideel for pensionister, der ønsker at komme udenfor og gøre ting. Der er 300 solskinsdage om året; du kan drage fordel af disse dage med golf, cykling, vandreture, eller ture til de nationale og statslige parker. I løbet af vinteren, kan du tage ture til at gå på ski. På ethvert tidspunkt, kan du rejse to timer at Vegas.

Skattetrykket i St. George er omkring gennemsnittet i forhold til skattebyrden for andre stater. Pensioner og social sikring kan være skattepligtig, men ejendomsskatter er lave, og der er ingen boafgift. Medianen Prisen på et hjem er $ 180,000; der er også en række pensionering samfund i området. Den regionale hospital, Dixie Medical Center, ligger i St. George og har en cancer center.

Savannah, Georgien

10 bedste steder at gå på pension

Elegant Antebellum Mansion, Savannah, Georgien

Ifølge Forbes, er Savannah et godt valg til pensionering, hvis du er på udkig efter en lille by med historisk flair. Der er en række majestætiske gamle huse og historiske vartegn. Byen er også hjemsted for flere organisationer, der fokuserer på de ældre og tilbyde dem hjælp.

Selv om det er lille, er der masser at gøre. Som en havneby, Savannah har påvirkninger fra en række lande. Der er en voksende musik og restaurant scene med Savannah Music Festival. Flere teatre ligesom Savannah Community Theatre og den lille Teater Savannah tilbyder en komplet supplement af produktioner. Hvis du beslutter, at du ønsker at fortsætte din uddannelse, undervisning til ældre er gratis på lokale statslige gymnasier. Byen har også en række udendørs aktiviteter, herunder sejlads og cykling.

Som en lille by, leveomkostningerne er lav. Medianen hjem pris i Savannah er omkring $ 165000. Staten Georgia tilbyder skattemæssige fordele for pensionister, der er fyldt 62. Hvis du ikke ønsker at købe en bolig, er der flere pensionering samfund i området. Byen er også et regionalt knudepunkt for sundhedspleje med top-rate sundhedsfaciliteter.

St. Augustine, Florida

10 bedste steder at gå på pension

St. Augustine, Florida

Dette er den ældste kontinuerligt europæiske bosættelse i USA. Selv om dens varme klima har gjort det til en udvej by, det er byens overkommelighed, der har gjort det til en pensionering destination, konstaterer CNNMoney.The by har miles af strande og masser af golfbaner, men der er også en række historiske bygninger og museer at besøge. Byen har nogle nice restauranter og en lille kulturel scene. For en bredere vifte af kulturelle aktiviteter, kan du tage en hurtig tur til Jacksonville at udvide dine muligheder.

SmartMoney har også opkaldt dette som et godt sted at gå på pension som leveomkostningerne i denne by er mindre end for andre byer i Florida. St. Augustine har en median hjem pris på 156,000 dollars. Florida har ikke en stat indkomstskat, som bidrager til den lavere leveomkostninger i St. Augustine. Der er god lægehjælp i byen (Flagler Hospital), men for mere specifik pleje, er du nødt til at køre til Jacksonville til en filial af Mayo Clinic, som er 45 minutter væk. Den internationale lufthavn er et beskedent en times kørsel væk.

Bloomington, Indiana

Hvis din drøm destination er en Midtvesten college by, Forbes viser, at Bloomington kan være en god mulighed for din pension planer. Kollegiet by atmosfære kan være sjovt, især i fodbold og basketball sæsoner. Udover den spændende college sport scene, Bloomington har en vidunderlig downtown område med restauranter, butikker, caféer og gallerier. På grund af den varierede population, er der mange forskellige typer af retter at vælge imellem. Der er flere festivaler, der sker i løbet af året, ligesom Arts Week Overalt eller the Week chokolade. Hvis du har brug for at komme væk fra travlhed i byen, er der flere søer inden for 10 miles af byen.

Leveomkostningerne i Bloomington ligger under landsgennemsnittet, og den gennemsnitlige pris for et hjem er omkring $ 150.000. Lejligheder er lidt sværere at komme med på grund af antallet af universitetsstuderende i byen; Men Bloomington har dog flere pensionering samfund med studios og lejligheder til rådighed for pensionister. Folk behøver ikke at betale skat af Social Security indkomst i Indiana, men de er ikke fritaget for ejendomsskatter. Der er et universitet-tilknyttede sygehusvæsenet i Bloomington, så godt sundhedsvæsen er tilgængelig; flere programmer, der bidrage til at give for de ældre er også tilgængelige. Den eneste ulempe er, at vintrene kan være temmelig barske i denne by og i løbet af foråret og sommeren, er der risiko for tornadoer.

Huntsville, Alabama

Leder du efter en mellemstor college by med en stabil økonomi for pensionering? Overvej Huntsville siger CNNMoney. Der er flere universiteter i byen. Som et kulturelt knudepunkt for den nordlige del af Alabama, Huntsville er hjemsted for adskillige teatre og scenekunst centre. Der er også flere store årlige festivaler som Panopoly, Big Spring Jam, og ulemper + ellation sci-fi konvention. Byen har også mange parker, botaniske haver, og stier til udendørs udforskning. Antallet af restauranter er steget som byen som dyrkes med en dejlig blanding af etnisk billetpris. Huntsville nyder også godt af tilstedeværelsen af ​​NASA Marshall Space Flight Center og Redstone Arsenal, hvilket gør byen til et high-tech hub. Disse industrier har hjulpet Huntsville forblive en blomstrende by, selv i en økonomisk nedgangsperiode.

Forbes bemærker også, at Huntsville har en lav leveomkostninger. Medianen hjem værdi er omkring 170 tusind dollars, og de statslige skatte- og ejendomsskatter er blandt de laveste i landet. Huntsville er hjemsted for to store medicinske centre med speciale pleje. Der er en international lufthavn og store internationale lufthavne et par timer væk mod øst (Atlanta), syd (Birmingham), og nord (Nashville). Somrene er varmt og fugtigt, men vintrene er milde.

Aberdeen, South Dakota

Hvis du ønsker at gå på pension i en lille by, kan Aberdeen være valg for dig, siger CNNMoney. Beliggende i det nordlige South Dakota, denne by har en befolkning på under 27.000. Aberdeen er et knudepunkt for den del af staten, så der er mange kulturelle aktiviteter, der trækker besøgende fra andre byer. Der er flere teatre som The Granary eller Aberdeens Historic Capitol Theater. Museer, kulturcentre og kunst festivaler også give dig andre muligheder for at nyde kunst - herunder indianske kunstnere. Aberdeen har over 60 restauranter og barer at vælge fra så godt. Hvis du ønsker at nyde den store udendørs, jagt og fiskeri er populære tidsfordriv i området; du kan også gå langrend.

Leveomkostningerne i Aberdeen er lavere end gennemsnittet i USA; medianen hjem prisen er lidt over $ 130,000 uden statslige skatter. Mens Aberdeen er en lille by, er der gode lægelige ydelser til rådighed med 2 hospitaler og en specialitet ortopædi center. Dog kan vejret være meget koldt om vinteren med over 35 inches af sne hvert år.

Pittsburgh, Pennsylvania

10 bedste steder at gå på pension

Downtown Pittsburgh, Pennsylvania

Hvis du er på et budget, kan Pittsburgh være en ideel pensionering sted for dig. Ifølge AARP, kan du leve godt i denne by for $ 100 om dagen. Pittsburgh har en lav leveomkostninger med median udgifter til et hjem at være omkring 106 tusind dollars. Der er også en række pensionering samfund til at vælge fra, og som en folkepensionist, kan du være i stand til at drage fordel af nogle skattelettelser. En anden fordel ved denne by er sundhedssystemet; Pittsburgh er hjemsted for en verdensklasse universitet sundhedspleje kompleks, der er en anden grund til at gå på pension her, bemærker Forbes. Vintrene kan være koldt, men håndterbar.

Pittsburgh er sammensmeltningen af ​​tre floder - således det gamle navn på baseball stadion. Byen er en varieret blanding af etniske grupper, der bidrager til mange restauranter og festivaler fejrer forskellige kulturer. Hvis musik er mere din stil, Pittsburgh huse en af ​​de førende symfoniorkestre i verden; der er også spændende musik og kunst aktiviteter i byen. Den professionelle sports fan har også et valg mellem Steeler spil eller pirat spil. Hvis din sport er basketball, University of Pittsburgh historisk har haft en konkurrencedygtig kollegium team.

Vælg din bedste pensionering Place

Seniorer nærmer sig pensionsalderen må ærligt vurdere deres personlige behov og ønsker, når du vælger et sted at gå på pension, og derefter vælge en placering fra deres liste. Tænk grundigt over pensionsindkomst, sundhedsmæssige behov og den afstand, du ønsker at være fra familie og venner. Indsamling af oplysninger om skatter, klima, aktiviteter, medicinske faciliteter, og boligpriser, mens du udforsker alle de vidunderlige muligheder, du har. Beslut hvilke steder, du gerne vil vide mere om, og besøge dem, hvis muligt inden der træffes en afgørelse.